Mijn fotodagboek: week 1

Wat leuk dat je mijn nieuwste blog leest, hier kan je vanaf nu elke week zien hoe mijn week is geweest.
Ik begin met de afgelopen week op zaterdag 20 november.

Ik was even naar de Zeeman geweest om wat nieuwe kleren voor Giulia te halen. Deze kleding heb ik alvast in maat 68 gehaald die kan ze dan lekker van de winter aan.

Wij gingen naar mijn zusje toe voor haar verjaardag en onderweg stopten even bij Starbucks, dat was al heel lang geleden dat ik daar koffie had gehaald. Giulia heeft voor het eerst koeien gezien en ik had een meeting met de Floor Academy een heel leuk project waar ik tot mijn zwangerschaps verlof aan mee heb gewerkt.

Simba hield zondagavond de wacht bij Giulia die lekker lag te slapen. Maandag avond maakten we een pasta ovenschotel, die heel erg lekker (en snel om te maken) was. Dinsdag had Giulia weer eens geen zin om te slapen, gelukkig is de draagdoek altijd een wondermiddel om toch lekker te slapen.

Op woensdag was de eerste opname dag voor Giulia, ze kreeg een blinde koemelkprovocatie test. Deze week moet ze nog een keer en dan weten we of ze (nog steeds) koemelk allergie heeft. Nijntje hielp Giulia de dag door te komen. Op donderdag en vrijdag deden we lekker rustig aan en was Giulia vooral erg moe door het onderzoek.

Ik ben heel benieuwd hoe het onderzoek volgende week gaat. Lees je volgende week weer mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *